Skin Clinic Haaksbergen

PRX-T33 Skinbooster

Ben jij op zoek naar een anti-age behandeling voor je huid die je het hele jaar door kan gebruiken? En dan geen downtime ervaren? Dan is de PRX-T33 Skinbooster wat voor jou! De PRX-T33 skinbooster is een nieuw geformuleerde peeling met 33% TCA met als toevoeging waterstofperoxide, waardoor je niet gaat vervellen. Resultaten zijn die direct na de eerste behandeling zichtbaar!

PRX-T33 kan op verschillende manieren worden toegepast. Als Skin Booster: Een losse behandeling waarna je huid direct gladder en steviger aanvoelt, de behandeling helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Als Anti-aging: Bij veroudering en een verslapte huid geeft PRX-T33 Skinbooster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. De huid is gladder, voller en steviger, dit effect blijft 6-8 maanden bestaan.

PRX-T33 Skinbooster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan, maar wel de kwaliteit van de huid wil verbeteren. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder de donkere huid.

Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen. Het resultaat is verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van lijntjes en rimpels. PRX-T33 Skinbooster is een behandeling die, in tegenstelling tot vele andere huidverbeterende behandelingen, voortgezet kan worden gedurende de hele zomer. Voorafgaand aan de peeling passen wij bindweefselmassage toe om nog meer resultaat te behalen. Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en daardoor trekt de peeling dieper in de huid voor nog meer effect!

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-14 dagen. De PRX-T33 Skinbooster behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals, het decolleté en je handen.