Skin Clinic Haaksbergen

OVER SKIN CLINIC HAAKSBERGEN

Skin Clinic Haaksbergen is een huidtherapiepraktijk gespecialiseerd in huidverbetering en laserbehandelingen met de nieuwste producten en technieken. U kunt bij Skin Clinic Haaksbergen terecht voor een breed aanbod van huidtherapeutische en huidverbeterende behandelingen. Door het uitgebreide aanbod kunt u altijd rekenen op een passende behandeling die is afgestemd op uw wens.

Bij Skin Clinic Haaksbergen wordt de tijd genomen om samen met u aan een resultaatgerichte en zorgvuldige behandeling te werken. Een eerlijk advies, kwaliteit en laagdrempeligheid staan centraal in de kliniek.

Jolein Broenink & Joyce Asbroek zijn gediplomeerde huidtherapeuten sinds 2011. Na het afronden van de HBO opleiding Huidtherapie in Utrecht hebben zij veel werkervaring opgedaan in ziekenhuizen, medische en cosmetische centra. Jolein & Joyce zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Om kwaliteit te kunnen waarborgen worden er cursussen en nascholingen gevolgd, waardoor zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied. De titel huidtherapeute is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats. Tijdens dit oriënterende gesprek zal de huidtherapeute uw klacht en/of wens met u bespreken. Vervolgens vindt er een huidonderzoek plaats. Afgestemd op uw behoefte wordt er een behandelplan opgesteld en met u besproken. Tevens krijgt u aanvullende informatie mee voor thuis.

Afhankelijk van uw wens en de nodige behandeling is het in sommige gevallen mogelijk om aansluitend een behandeling te plannen indien u dit graag wenst.

Voor een afspraak bij Skin Clinic Haaksbergen heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Een verwijzing kan nodig zijn wanneer u gebruik wilt maken van uw eventuele vergoeding uit het aanvullende pakket. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

Als u bent verwezen door een arts of specialist, dan brengen wij deze op de hoogte van de voortgang en het resultaat van de behandelingen.

Na de behandeling kunt u aan de balie per pin of contant afrekenen. U ontvangt na betaling een factuur van de behandeling. Wanneer u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding kunt u deze vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen.

De afspraak kunt u altijd tot 24 uur van te voren wijzigen of annuleren. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om 20% van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Bij een aanvullende verzekering worden de volgende behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar:

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie
  • Laserontharing gezicht

Let op: wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars m.u.v. A.S.R. & Caresco

In geval van ontevredenheid of een klacht van de cliënt over de behandeling door de huidtherapeute, meldt de cliënt dit zo snel mogelijk aan de huidtherapeute. De huidtherapeute en de cliënt spannen zich vervolgens beiden in om ter zake tot een oplossing te komen. Indien een oplossing niet mogelijk blijkt kan de cliënt zich wenden tot het Klachtenloket Paramedici. De Klachten- en geschillenregeling Paramedici, waarbij Skin Clinic Haaksbergen is aangesloten, biedt u een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Via de website van het Klachtenloket Paramedici vindt u een eenvoudig formulier en nadere uitleg.